Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Να γιατί αυτή είναι η εποχή για να κάνεις το καλύτερο σεξ της χρονιάς!

Δεν είναι ιδέα σου, όντως την άνοιξη η σεξουαλική διάθεση είναι πιο έντονη. Και όχι, δεν ήταν τυχαία τα παραδείγματα με τις «μελισσούλες» και τα υπόλοιπα ζωάκια που ζουζουνίζουν και αναπαράγονται αυτή την περίοδο. Πρόκειται αποδεδειγμένα για την εποχή που το σεξ είναι και περισσότερο και καλύτερο. Εσωτερικά και εξωτερικά συμβάλλουν όλα με τον τρόπο σου ώστε το σεξ να είναι απολαυστικό και για εσένα και για τον σύντροφό σου.
Οι πέντε λόγοι που κάνουν αυτή την εποχή τόσο σεξουαλική είναι:

1. Η αύξηση της θερμοκρασίας απαιτεί μείωση των ρούχων
Καθώς η ντουλάπα σου θα γίνεται πιο ανάλαφρη και καλοκαιρινή, υπάρχει και μεγαλύτερη έκθεση του σώματός σου. Ειδικότερα, το στήθος και τα πόδια σου είναι πιο γυμνά, λειτουργώντας ως η απαραίτητη τροφή για να δημιουργήσεις φαντασιώσεις στο μυαλό του συντρόφου σου. Μην ξεχάσεις εξάλλου πως λαμβάνοντας σέξι σχόλια, αυτό θα επηρεάσει θετικά και τη δική σου σεξουαλική επιθυμία.
2.  Αποχαιρετάς τον χειμώνα
Όπως βγαίνει το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, έτσι μετά από έναν απαιτητικό, γεμάτο υποχρεώσεις και δουλειές χειμώνα, τώρα που βλέπεις την ημέρα να μεγαλώνει όλο και κάπου καταφέρνεις να βρεις χρόνο για να περάσεις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι φυσικά και το σεξ. Η διάθεση σου, καθώς και του συντρόφου σου, μετά από την επαφή θα είναι πιο χαλαρή και χαρούμενη, κάτι που θα σας κάνει να ανυπομονείτε για την επόμενη φορά.
3.   Ξαναγνωρίζεσαι με το σώμα σου
Καθώς αποχωρίζεσαι τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα σου, μπορείς τώρα να δεις το σώμα σου, που τόσο καιρό έκρυβες. Κάποια κιλά που μπορεί να έβαλες μέσα στον φορτωμένο σου χειμώνα και σε ενοχλούσαν, ήρθε τώρα η ώρα να τα χάσεις. Επίσης, τώρα μπορείς να δεις, αλλά και να δείξεις, τι κατάφερες με τις ώρες που αφιέρωσες στη γυμναστική κατά τους προηγούμενους μήνες. Και στις δύο περιπτώσεις, έρχεσαι σε συχνότερη οπτική επαφή με το σώμα σου, με αποτέλεσμα να επανεκτιμήσεις τα δυνατά σου σημεία – και ενδεχομένως να ανακαλύψεις και άλλα. Με τον τρόπο αυτόν, παρατηρώντας όσα σου αρέσουν, θα θες και να τα προβάλεις, κι αυτό σημαίνει -τουλάχιστον- σχόλια που θα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου και τη σεξουαλικότητά σου.
4.  Ο οργανισμός σου είναι στα καλύτερά του
Ο ήλιος που μας ζεσταίνει για περισσότερη ώρα, μας γεμίζει και με βιταμίνη D. Έτσι, έχουμε καλύτερη συγκέντρωση, λιγότερους πόνους και καλύτερη διάθεση – παράγοντες που μας ενισχύουν την κοινωνική μας ζωή και την ευκαιρία για φλερτ. Τώρα, θα ξεκινήσεις να ιδρώνεις περισσότερο και οι φερορμόνες που υπάρχουν στον ιδρώτα μας θα στέλνουν πιο έντονα σεξουαλικά μηνύματα. Επιπλέον, η όλη ορμονική λειτουργία του οργανισμού σου ενισχύει και την αναπαραγωγική σου ικανότητα. Αφού λοιπόν όλα τριγύρω σε προκαλούν να κάνεις σεξ, ο οργανισμός σου είναι προετοιμασμένος να σας βοηθήσει να σας πλησιάζει και στη δημιουργία ή στο να μεγαλώσετε την οικογένειάς σας – αν φυσικά το θέλετε εσύ και ο σύντροφός σου.
5.   Ολόκληρη η φύση είναι σε αναπαραγωγικό οίστρο
Κάθε ζωντανός οργανισμός είναι σε περίοδο αναπαραγωγής. Σκέψου τα λουλούδια που ζωντανεύουν ξανά, ανθίζουν και με τα χρώματά και τα αρώματά τους προκαλούν τις μέλισσες. Είναι η εποχή της ερωτικής πρόκλησης για όλη τη φύση λοιπόν, έτσι και εσύ δεν ξεφεύγεις από αυτή! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως παγκοσμίως οι περισσότερες εγκυμοσύνες ξεκινούν στους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες!
Όσο ακόμη η ζέστη δεν είναι αποπνικτική λοιπόν, κάνε πιο ανοιξιάτικο το πρόγραμμά σου και πιο τακτικό το σεξ με τον σύντροφό σου! Χρησιμοποίησε τα ερεθίσματα που υπάρχουν σχεδόν παντού γύρω σου αυτές τις ημέρες και κάνε δώρο στον εαυτό και στον σύντροφό σου το καλύτερο σεξ της χρονιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου